Magazin online Premier Com comercializeaza o gama vasta de produse din gresie, faianta, parchet

PREMIER COM înfiintată în 1994 este specializată în importul și distributia produselor de tip gresie, faiantă, parchet, mocheta și alte finisaje de constructii și amenajări interioare din România, are că scop permanent dezvoltarea și imbunătătirea gamelor de produse oferind profesionalism în vânzarea și livrarea produselor.

În prezent produsele noastre pot fi găsite în peste 300 de magazine administrate de rețeaua noastră de colaboratori dintre care amintim: Leroy Merlin, Hornbach, BricoDepot, Arabesque, Mathaus.

Transport

Pentru noi că owneri ai acestei companii una dintre cele mai importante valori este independenta. Astfel strategia noastră s-a bazat pe dezvoltarea unei flote proprii de autocamioane și de spatii de depozitare. Datorita acestor investiții ne putem asigura clienții că produsele dorite de ei vor fi întotdeauna transportate și păstrate cu grija.

Premier Com - 28 de ani in domeniu

Am învățat că pentru a supraviețui în business este necesar să te adaptezi la piață și la cerințele clienților. Desi preferam interacțiunea directa cu clienții nostrii pentru a le facilita accesul la serviciile noastre în anul 2022 am finalizat proiectul nostru de suflet: www.premiercom.ro. Acum suntem la un click distanta de o colaborare de succes.

O larga varietate de produse

Știm cât de frustrant este să depui o comanda pentru ceva ce iți dorești din suflet că apoi să primești un telefon care iți spune că a apărut o eroare informatica și produsul tău nu mai poate ajunge. Plecând de la aceasta problema am implementat cele mai noi tehnologii ERP pentru a vă oferi informații în timp real despre întregul flux al operațiunilor companiei noastre.

Comunicare eficienta

Cu toții apreciem o mana de ajutor atunci când avem o neclaritate așa că site-ul nostru are opțiunea de Live Chat pentru a putea cere sfaturi experților nostrii în timp real.